Teater O/ROLIGT LIV – En skuldsanering med styrketårar

Välkommen på teater i Säter! Biljetter finns på Säters bibliotek och på visitdalarna.

O/ROLIGT LIV – en skuldsanering med styrketårar
”Det ska bli en hisnande upplevelse för publiken. Direktkontakt och uppriktighet. Mycket värme. Kontraster mellan bråddjup smärta och högtflygande galenskap med magskratt. En blandning mellan improvisation och skriven text. Där varje föreställning blir unik. Det är inte lätt att vara clown. Det är inte heller alltid lätt att vara människa när det är så enkelt att tappa rösten, förståndet och sig själv. Det här blir en stund med varningsklockor, upprepningar, mönster och frågor. En livsprocessbetraktelse.

Säters Folkets hus onsdag 24 april kl. 19.00

I höstas hade Säter ett bejublat besök av komikern i Gluggteatern – Charlotte Lindmark med föreställningen ”Under – är jag bar”. En känslomässig berg och dalbana som förde oss skrattande igenom kvällen. Nu ser vi fram emot att möta hennes alldeles egna och speciella clown som ingen tidigare sett. Charlotte Lindmark har i flera år skrivit och spelat föreställningar som turnerat runt om i landet. Nu är det dags för en ny monolog med humor och svärta som får publiken att roas och samtidigt bli medveten om mänskliga styrkor och tillkortakommanden.

Recension av premiären av föreställningen:

https://www.kuriren.nu/nyheter/jag-alskar-verkligen-clownen-knubb-nm5066452.aspx