Julkonsert – The Hebbe Sisters & Duo Sentire

Torsdag 2 december kl. 19.00.

Vi öppnar entrén kl. 17.00

Biljettpris:

Ordinarie 250 kr
Pensionär: 210 kr
Barn: upp till 17 år 200 kr

Biljetter kan köpas via länken eller på plats:

https://www.tickster.com/sv/events/lg3whlykdtwbn8v


Vi öppnar dörrarna redan 17.00. Kom och ät juliga smörgåsar, julgröt eller ta en julfika innan konserten. Kanske vill du unna dig en AW?

The Hebbe Sisters och Duo Sentire vill bjuda in till en stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters; består av tre värmländska, skönsjungande systrar som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet. Emelie, Josefine och Maria Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med närvaro, energi och träffsäker stämsång.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

”Vi önskar Dig en fin musikupplevelse som stannar kvar i Ditt hjärta och hoppas Du får en underbar jul!”

Framträdanden av Emelie Hebbe, Josefine Hebbe, Maria Hebbe, Ulrika Hebbe och Lars-Inge Bjärlestam