Kul på bio med Paw Patrol, Blaze & Bubble Guppies

Söndag 22 maj kl. 15.00


Pysselhörna – kritor, papper, tuschpennor

Smakis och popcorn ingår

Längd 65min

Filmstart 15:00

Pyssel från 13:30

Pris 100kr

Bilejtter kan köpas via: https://www.tickster.com/sv/events/6mkh5km3d3g1wgx


Nu har du chansen att se alla dina favoritkaraktärer på en och samma gång! En festlig och fartfylld bioupplevelse för de allra minsta biobesökarna. Filmen innehåller nya avsnitt av Bubble Guppies, Blaze och PAW Patrol. BUBBLE GUPPIES När Bubble Puppy blir utvald att möta den regerande mästaren Boom Boom T. Rex i Tough Roarier-tävlingen blir det en kamp om styrka, snabbhet och framför allt hjärta. BLAZE OCH MONSTERMASKINERNA När ett gäng gulliga varelser som kallas Boingies går vilse i Axle City, är det upp till Blaze och AJ att samla ihop dessa och få hem dem igen. PAW PATROL Borgmästare Humdinger blir instängd i ett sköldpaddsbo. Ett upphittat brev får Marjorie att hälsa på en gammal surfkompis. Valparna kommer till räddning när en vulkan får utbrott.

I rollerna:

  • Regi –
  • Speltid – 65 min
  • Genre – Animerad familjefilm
  • Åldersgräns – Barntillåten
  • Originaltitel – PAW Patrol, Blaze och Bubble Guppies: Kul på bio!
  • Premiärdatum – 2022-05-20
  • Ljud – Dolby Digital
  • Distributör – Folkets Hus och Parker