Film & Samtal: Triangle of Sadness

Söndagen den 9 oktober kl. 18.00 kommer vi att visa filmen Triangle of Sadness. Filmen är regisserad av Ruben Östlund som vunnit Guldpalmen två gånger för filmerna The Square (2017) och Triangle of Sadness (2022).

I samband med visningen den 9 oktober kommer vi att visa ett direktsänt samtal med regissören Ruben Östlund. Samtalet kommer sändas efter filmen har slutat. Så stanna gärna kvar i salongen och lyssna.

Biljetter och mer info om filmen: http://folkansater.se/bio_filmer/triangle-of-sadness/

 


I TRIANGLE OF SADNESS följer vi det unga modellparet Carl (Harris Dickson) och Yaya (Charlbi Dean). Filmen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson). Allt avslutas på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

I rollerna:
Harris Dickson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, Zlatko Buric, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Dolly De Leon, Iris Berben, Sunnyi Melles, Oliver Ford Davies