Innocent People – Biopremiär

Biopremiär lördag 28 maj kl. 19.00

Öppnar 17.30 med mingel.


Filmen INNOCENT PEOPLE (Svenska) utspelar sig i ett fiktivt 1800-tals western. Ett legendariskt kassaskåp finns gömt någonstans i landet, vilket får många att söka efter det. Bill, en gammal sliten bandit bestämmer sig för att söka efter skåpet. Men det han inte vet, är att det finns ett pris på hans huvud och att en prisjägare är efter honom. Samtidigt som en ung kvinna vid namn Ellie, söker sin hämnd då Bill är mördaren till hennes farfar. Dessa tre berättelser flätas ihop och får sitt klimax i denna film.

Speltid ca 1,5 timme

Filmen är skapad av EDE Film.


EDE Film är en filmgrupp från Dalarna som skapar allt från kortfilmer till långfilmer. Vi producerar våra egna filmer och har skapat ca 100 olika filmer genom åren. De senaste åren har vi dragit oss allt mer mot långfilm.

Grundarna till EDE Film är Alexander Embretsén och Dennis Andersson. Men vi består av ett mindre grundteam på ca 6 personer. Vi gör allt arbete inom teamet. Manus, planering, inspelning, efterbearbetning. Den del där vi söker mest hjälp och samarbete inom är distribution. Vi fokuserar på filmfestivaler, biovisningar samt att distributionerna våra produktioner.

 

BOKA BILJETTER